FORGOT YOUR DETAILS?

Heb je al plannen voor vandaag?

Er is zoveel te beleven hier: Je kan zwemmen in het zwembad aan de overkant van de weg, je kan paardrijden, mountainbiken, vorstelijk genieten, wandelen, naar de markt, in de boomhut spelen, midget golfen, fietsen, een landgoed en/of kasteel bezoeken, klimmen in het bos en veel meer.

Handig om te weten: 

Vorstelijk Baarn

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen. 

Slot Loevestein

Slot Loevestein ligt op een unieke plek, waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid Holland elkaar raken. Met aarden wallen, dubbele grachten, een bomvrij onderkomen, munitiekelder en een straatje met soldatenhuisjes ademt de vesting nog steeds de sfeer van een 18e-eeuws soldatendorp. In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. 

Paleissoestdijk

Bezoek het Paleis, de tuin en het restaurant.

Kinderboederij de Veenweide

Bij Balans kinderboerderij De Veenweide valt heel wat te beleven! Balans Kinderboerderij De Veenweide ligt al ruim 40 jaar aan het Vedelaarpad midden in de wijk Overhees. Het is een prachtige locatie waar kinderen (tot en met 12 jaar) en hun ouders/verzorgers kunnen genieten van de dieren, de speeltuin en educatieve activiteiten. En natuurlijk kun je er wat drinken, in de koffiekamer of als het mooi weer is buiten op het terras.

Klimbos Gooi Eemland

Zo moedig als je bent, zo hoog kun je komen. De spanning stijgt. Je slikt nog een keer. Je staat op het punt om jezelf een weg te banen door het Klimbos. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, middenin de natuur. Ja, dit is nu wat je noemt een andere tak van sport. 

Trotsmarkt

Een pure, eerlijke & heerlijke markt.

Kasteel Groeneveld

Dit is het juweeltje van de omgeving. Schilderachtig mooi en groener dan groen. Ontdek de geheimen van landgoed en Kasteel Groeneveld. 

Bosbad de Vuursche

Zwemkleding check! Lekkere handdoek check! Zin om te zwemmen check!

Veel plezier!

Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Bewonder de bijzondere nevelpanters, de Afrikaanse olifanten, ga op avontuur in Gorilla Adventure of hang de beest uit in RavotAapia, Europa's grootste overdekte speeljungle. 

Staatsbosbeheer

Ga een fort bezoeken of loop mee met de avondwandeling. Bij de activiteiten van Staatsbosbeheer is gnoeg te vinden in de omgeving.

Samen met de kabouters uit het bos heeft Staatsbosbeheer een kabouterpad uitgezet. Bij Eethuys-cafe de Generaal kun je het kabouterpad starten. Je krijgt dan een echte knapzak en puntmuts mee. Plus het grote Staatsbosbeheer Kabouterboek. Als je alle kabouteropdrachten goed hebt uitgevoerd, mag je je kabouterdiplioma ophalen bij De Generaal.

Slot Zeist

Het is hier overweldigend, warm en excentriek.

De Boswerf

Aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt bezoekerscentrum de Boswerf. Een prachtige, gastvrije locatie middenin het Zeisterbos. 

Je kunt er veel ontdekken en beleven. Struin door de eetbare voorbeeldtuin, kom kijken bij de bijenstal, de tipitent en de vuurplaats. 

Gelukkig is er ook een modderkeuken, een waterpomp en een speelbos. Hier mogen kinderen zich helemaal uitleven. Tip: neem een picknickkleed van TERBOS en lekkernijen mee in een tas met het bambooserviesje erbij en ga heerlijk genieten. En neem als je terug gaat, een bosje verse muntthee mee uit de theekruidentuin. Lekker voor thuis.

TOP